Ingredients:
1 massa de
pizza rodona
Aulives
verdes sense pinyol
Sofregit de
tomaca
1 primentó
escalivat
1 potet
carxofes en conserva d’oli i herbes
Sèsam negre
1 ou
Enciam, ruca
i canonges
Preparació:
Tallem les
aulives a rodanxes. Fem lo primentó a tires. Escorrem bé les carxofes.
Precalentem lo
forn a uns 200º.
Estenem la
massa de pizza damunt la llanda en un paper vegetal i fem uns talls al centre
en forma d’estrella.
Estenem lo
sofregit de tomaca al voltant i al damunt i posem les aulives.
Anem
doblegant la massa com a la foto.
Als forats
que han quedat anem posant les carxofes i lo primentó tot alternant-ho.
Ho pintem en
ou i tirem lo sèsam per damunt.
Ho posem al
forn i coem. Quan veiguem que la massa esta cuita traiem.
Ho servim en
la barreja d’enciams al centre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada