26/12/16

Corona a la italiana








Ingredients:
1 massa de pizza rodona
Aulives verdes sense pinyol
Sofregit de tomaca
1 primentó escalivat
1 potet carxofes en conserva d’oli i herbes
Sèsam negre
1 ou
Enciam, ruca i canonges

Preparació:
Tallem les aulives a rodanxes. Fem lo primentó a tires. Escorrem bé les carxofes.
Precalentem lo forn a uns 200º.
Estenem la massa de pizza damunt la llanda en un paper vegetal i fem uns talls al centre en forma d’estrella.


Estenem lo sofregit de tomaca al voltant i al damunt i posem les aulives.


Anem doblegant la massa com a la foto.



Als forats que han quedat anem posant les carxofes i lo primentó tot alternant-ho.



Ho pintem en ou i tirem lo sèsam per damunt.


Ho posem al forn i coem. Quan veiguem que la massa esta cuita traiem.
Ho servim en la barreja d’enciams al centre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada