Avui vos porto la versió vegetariana dels wonton.
Ingredients:
Pasta wonton
200g seitán
Sal
Oli d’auliva
Pebre
1 tros de
gingebre
Qualsevol
verdura que tingueu, jo he utilitzat:
1 ceba
1 tros d’api
1 pastanaga
1 primentó
italià verd
Preparació:
Tallem la
verdura a trossets ben menuts.
La sofregim
en un xorret d’oli i lo gingebre picat a la paella.
Trinxem lo seitán
i l’afegim al sofregit. Salpebrem.
Fem los
wontons tot farcint-los i donant-los-hi la forma que vulguem.
Si ne fem
bastants, los que no mos anem a minjar los podem congelar.
Los coem al
vapor en un tros de paper vegetal a sota per a que no s’enganxen.
Servim los
wontons. Los podeu acompanyar de salsa sweet chili o bé de tamari, com més vos
agrade.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada