31/10/16

Polp guisat en pataca



 
Ingredients:
1 ceba
1 dent d’all
2 potes de polp (o un polp d’1kg aproximadament)
2 pataques grosses
50g pèsols
500ml aigua (o caldo de verdura)
Oli
Sal
Pebre
½ c  cúrcuma

Preparació:
Coem lo polp a l’olla a pressió per a que quede ben tovet.
Pelem la ceba i la tallem a trossets. Pelem i trinxem l’all. Ho posem a la cassola en un xorret d’oli, salpebrem, tirem la cúrcuma.


Pelem i tallem les pataques a trossos.
Afegim les pataques, los pèsols, l’aigua i lo polp a trossets a la cassola. Rectifiquem de sal.


Dixem coure a foc lent fins que reduixque.


4 comentaris:

  1. No sé d'on ets però a Vinarós vam menjar un Polp amb patates que estava de traca i mocador! Al Bar Folet. Però de les coses més bones que he menjat mai.
    He vist que tens una relació de restaurants i crec que aquest no te l'hauries de perdre.

    Un petó

    Blanca
    http://acalablanca.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies per la recomanació, haurem d'anar a provar-lo!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Cristina, he parlat amb la meva amiga de Vinarós i m'ha dit que l'han tancat :-( quina gran pena!!!

      Elimina