Ingredients:
1 ceba
1 dent d’all
2 potes de
polp (o un polp d’1kg aproximadament)
2 pataques
grosses
50g pèsols
500ml aigua
(o caldo de verdura)
Oli
Sal
Pebre
½ c cúrcuma
Preparació:
Coem lo polp
a l’olla a pressió per a que quede ben tovet.
Pelem la
ceba i la tallem a trossets. Pelem i trinxem l’all. Ho posem a la cassola en un
xorret d’oli, salpebrem, tirem la cúrcuma.
Pelem i
tallem les pataques a trossos.
Afegim les
pataques, los pèsols, l’aigua i lo polp a trossets a la cassola. Rectifiquem de
sal.
Dixem coure a foc lent fins que reduixque.
No sé d'on ets però a Vinarós vam menjar un Polp amb patates que estava de traca i mocador! Al Bar Folet. Però de les coses més bones que he menjat mai.
ResponEliminaHe vist que tens una relació de restaurants i crec que aquest no te l'hauries de perdre.
Un petó
Blanca
http://acalablanca.blogspot.com.es/
Moltes gràcies per la recomanació, haurem d'anar a provar-lo!
ResponEliminaCristina, he parlat amb la meva amiga de Vinarós i m'ha dit que l'han tancat :-( quina gran pena!!!
EliminaQuina llàstima!!
Elimina