Ingredients:
8 xampinyons
1 ceba
10 aulives
verdes sense pinyol
½ primentó
roig
Espaguetis frescos
(vegeu recepta per fer-los)
Ruca
Sal
Oli
Peperoncino
Aufapiga seca
Preparació:
Pelem la
ceba i la tallem a trossets ben menuts.
Posem un
xorret d’oli a la paella i lo peperoncino. (Si no vos agrada lo picant o tant picant o bé no poseu res o una mica de pebre). Ho saltegem una mica i afegim la
ceba.
Rentem lo
tros de primentó i també lo tallem a trossets ben menuts. L’afegim al sofregit de
la ceba.
Rentem los
xampinyons, los tallem a làmines i los afegim a la paella. Salem.
Bullim la
pasta.
Tallem les
aulives a rodanxes. Ho barregem en lo sofregit.
Rentem la
ruca i la posem a la base del plat. Posem la pasta al damunt i després lo
sofregit. Li tirem una mica d’aufapiga seca i a minjar!
És un plat
que tant podeu minjar acabat de fer, com dixar que se gele i minjar-lo ben
fresquet ara a l’estiu.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada