10/8/16

Pasta a la meua manera (II)




Ingredients:
8 xampinyons
1 ceba
10 aulives verdes sense pinyol
½ primentó roig
Espaguetis frescos (vegeu recepta per fer-los)
Ruca
Sal
Oli
Peperoncino
Aufapiga seca

Preparació:
Pelem la ceba i la tallem a trossets ben menuts.
Posem un xorret d’oli a la paella i lo peperoncino. (Si no vos agrada lo picant o tant picant o bé no poseu res o una mica de pebre). Ho saltegem una mica i afegim la ceba.
Rentem lo tros de primentó i també lo tallem a trossets ben menuts. L’afegim al sofregit de la ceba.
Rentem los xampinyons, los tallem a làmines i los afegim a la paella. Salem.


Bullim la pasta.
Tallem les aulives a rodanxes. Ho barregem en lo sofregit.


Rentem la ruca i la posem a la base del plat. Posem la pasta al damunt i després lo sofregit. Li tirem una mica d’aufapiga seca i a minjar!


És un plat que tant podeu minjar acabat de fer, com dixar que se gele i minjar-lo ben fresquet ara a l’estiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada