O lo que vulgueu!
Avui una
recepta que m’agrada molt d’un llibre sobre tomaques. Indispensable per a l’estiu
si voleu saber una mica més sobre les tomaques i les seues varietats amb
receptes d’estiu i de casa. Quan comencen les tomaques sempre lo tinc ben a la
vora!
Ingredients:
1 ceba gran
20ml d’oli d’auliva
500g
tomaques
2c sucre
morè
Sal
½ c pebre
negre
½ c pebre
roig dolç
2 grans d’all
Julivert
100ml vi
blanc
1c farina de
cigrons (si voleu la salsa més espessa)
1 o 2
pestetes (si vos agrada que pique una mica)
Preparació:
Fem un tall
en creu a la base de les tomaques i les escaldem per a poder-les pelar millor.
Les pelem i tallem a trossets o bé les triturem.
Pelem i
rentem la ceba i ta triturem. La posem a la cassola en un xorret d’oli la dorem
uns 10-15 minuts. Si ho voleu picant, ara és lo moment de posar la pesteta.
Afegim la
cullerada de farina de cigrons. Remenem bé.
Afegim la
tomaca, sucre, sal, pebre negre i pebre roig dolç.
Ho coem fins que la tomaca
quede ben concentrada.
Pelem los
alls i los trinxem en lo julivert. Ho afegim al sofregit amb lo vi blanc,
remenem una mica i acabem de coure.
Una vegada
feta la salsa, només cal tenir lo musclos nets i preparats per afegir-ho i
coure –ho tot junt fis que los musclos estiguin a punt.
I vatros,
quina versió de salsa marinera feu per als musclos?
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada