26/7/16

Pastís fresc amb pa de motlle



Un clàssic de l'estiu!




Ingredients:
Pa de motlle sense crosta gran
2 ous
Aulives (reservar-ne unes poques per decorar)
1 ceba tendra
Tonyina
Panís
Tomaca
Primentó
Pastanaga
Ruca
Maionesa
Romesco

Preparació:
Bullim los ous. Quan estiguin durs i gelats los pelem i tallem a trossets.
Tallem la verdura a trossets xicotets i les aulives a rodanxes. Ho barregem tot amb l’ou i la tonyina.


Afegim maionesa i remenem bé.


Posem una capa de pa de motlle, una mica de ruca i la barreja. Ho tornem a repetir fent els capes que desitgem.



Barregem la mateixa quantitat de maionesa que de romesco.



Cobrim lo pastís i lo decorem com vulguem en les aulives, primentó.


Ho posem a la nevera mínim una hora i servim ben fresquet.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada