Un clàssic de l'estiu!
Ingredients:
Pa de motlle
sense crosta gran
2 ous
Aulives (reservar-ne
unes poques per decorar)
1 ceba
tendra
Tonyina
Panís
Tomaca
Primentó
Pastanaga
Ruca
Maionesa
Romesco
Preparació:
Bullim los
ous. Quan estiguin durs i gelats los pelem i tallem a trossets.
Tallem la
verdura a trossets xicotets i les aulives a rodanxes. Ho barregem tot amb l’ou
i la tonyina.
Afegim maionesa
i remenem bé.
Posem una
capa de pa de motlle, una mica de ruca i la barreja. Ho tornem a repetir fent
els capes que desitgem.
Barregem la
mateixa quantitat de maionesa que de romesco.
Cobrim lo pastís i lo decorem com
vulguem en les aulives, primentó.
Ho posem a
la nevera mínim una hora i servim ben fresquet.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada