Ingredients:
8 làmines de
lasanya
¼ primentó
roig
1 ceba
menuda
100g tofu
200 g
carabassa cuita al forn
Herbes provençals
Sofregit de
tomaca
Sal
Oli
Pebre
Grana padano
Preparació:
Posem aigua a bullir en una mica de sal. Quan
estigue bullint tirem les làmines de lasanya d’una en una. Les coem i les
traiem. Les estenem damunt d’un drap de cuina per a que traguen l’excés d’aigua.
Pelem,
rentem i tallem la ceba i lo primentó a trossets. Posem un xorret d’oli a la
paella i ho saltegem.
Tallem lo
tofu a daus i l’afegim al sofregit. Salpebrem i tirem herbes provençals al
gust.
Pelem i
xafem la carabassa en una forquilla.
Muntem la
lasanya. Posem una mica de sofregit de tomaca a la base i posem una capa de
pasta, una capa de carabassa, una capa del sofregit en tofu... i així fins a
tenir-la muntada.
Damunt hi posem més sofregit de tomaca i una mica de grana
padano.
Ho posem al
forn i ho gratinem.
Quan estigue
cuita ja la podem servir. O guardar per a la carmanyola de l’endemà.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada