2/11/15

Lasanya de carabassa i tofu





Ingredients:
8 làmines de lasanya
¼ primentó roig
1 ceba menuda
100g tofu
200 g carabassa cuita al forn
Herbes provençals
Sofregit de tomaca
Sal
Oli
Pebre
Grana padano

Preparació:
Posem aigua a bullir en una mica de sal. Quan estigue bullint tirem les làmines de lasanya d’una en una. Les coem i les traiem. Les estenem damunt d’un drap de cuina per a que traguen l’excés d’aigua.
Pelem, rentem i tallem la ceba i lo primentó a trossets. Posem un xorret d’oli a la paella i ho  saltegem.
Tallem lo tofu a daus i l’afegim al sofregit. Salpebrem i tirem herbes provençals al gust.


Pelem i xafem la carabassa en una forquilla. 


Muntem la lasanya. Posem una mica de sofregit de tomaca a la base i posem una capa de pasta, una capa de carabassa, una capa del sofregit en tofu... i així fins a tenir-la muntada.



Damunt hi posem més sofregit de tomaca i una mica de grana padano.


Ho posem al forn i ho gratinem.
Quan estigue cuita ja la podem servir. O guardar per a la carmanyola de l’endemà.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada