8/11/15

Sopa de quinoa, verdures i xampinyons





Ingredients:
1 tassa de quinoa
1 carabassó
1 ceba
6 xampinyons grans
2 pastanagues mitjanes
Oli
Sal
1c miso per persona
1’5 l aigua

Preparació:
Pelem les pastanagues si la ceba. Rentem bé totes les verdures i les tallem a daus. Posem un xorret d’oli a la cassola i les salegem una mica.
Rentem los xampinyons i los tallem a trossets, ho afegim a la cassola i remenem bé. Salem una mica si vos agrada saladet, però sense passar-mos perquè lo miso que posarem al final és salat.


Posem la quinoa, ho remenem i tirem l’aigua. Ho tapem i dixem bullir uns 30 minuts.



Apaguem lo foc i esperem a que pare de bullir.
Posem una cullerada de miso al plat de cada comensal i servim.
Abans de començar a minjar s’ha de remenar bé per a que aquest se diluixque bé a la sopa i li done sabor.


Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada