Ingredients:
1 tassa de
quinoa
1 carabassó
1 ceba
6 xampinyons
grans
2
pastanagues mitjanes
Oli
Sal
1c miso per
persona
1’5 l aigua
Preparació:
Pelem les
pastanagues si la ceba. Rentem bé totes les verdures i les tallem a daus. Posem
un xorret d’oli a la cassola i les salegem una mica.
Rentem los
xampinyons i los tallem a trossets, ho afegim a la cassola i remenem bé. Salem una mica si vos agrada saladet, però sense passar-mos perquè lo miso que posarem al final és salat.
Posem la
quinoa, ho remenem i tirem l’aigua. Ho tapem i dixem bullir uns 30 minuts.
Apaguem lo
foc i esperem a que pare de bullir.
Posem una
cullerada de miso al plat de cada comensal i servim.
Abans de
començar a minjar s’ha de remenar bé per a que aquest se diluixque bé a la sopa
i li done sabor.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada