Ingredients:
1 làmina de
pasta fullada (millor si és rectangular)
500g
formatge fresc
2 ous
5 c sucre
morè (i una mica més per posar per damunt)
Panses*
Pell d’una
llimona
Oli
*Aquesta
vegada no em vam posar perquè no agradaven a la meitat dels comensals. Vaig
canviar-ho per canyella.
Preparació:
Barregem bé
lo formatge fresc, un ou, lo sucre, la pell ratllada d’una llimona i canyella
al gust. Podem passar-ho per la batidora per fer-ho més líquid.
Estenem la
làmina de pasta fullada i la tallem a tires. Damunt de cada tira posem una mica
de la barreja del formatge.
Ho enrosquem bé i anem posant en forma de caragol a
una safata de vidre prèviament untada en una mica d’oli per a que no s’enganxe.
Batem l’altre
ous i ho pintem bé per damunt. Tirem una mica de sucre morè pel damunt i ho
posem a coure al forn a uns 200º fins que estigue cuit i doradet.
Ho dixem
gelar i servim.
Quina bona pinta que té, no n'havia sentit mai a parlar!!
ResponEliminaUna recepta ben gustosa!!
ResponElimina