11/11/15

Placinta cu branza * Romania





Ingredients:
1 làmina de pasta fullada (millor si és rectangular)
500g formatge fresc
2 ous
5 c sucre morè (i una mica més per posar per damunt)
Panses*
Pell d’una llimona
Oli

*Aquesta vegada no em vam posar perquè no agradaven a la meitat dels comensals. Vaig canviar-ho per canyella.

Preparació:
Barregem bé lo formatge fresc, un ou, lo sucre, la pell ratllada d’una llimona i canyella al gust. Podem passar-ho per la batidora per fer-ho més líquid.


Estenem la làmina de pasta fullada i la tallem a tires. Damunt de cada tira posem una mica de la barreja del formatge.


Ho enrosquem bé i anem posant en forma de caragol a una safata de vidre prèviament untada en una mica d’oli per a que no s’enganxe.


Batem l’altre ous i ho pintem bé per damunt. Tirem una mica de sucre morè pel damunt i ho posem a coure al forn a uns 200º fins que estigue cuit i doradet.


Ho dixem gelar i servim.


2 comentaris: