8 pataques
mitjanes
2 ous
Aulives sense
pinyol
Sal
Pebre
Maionesa
Primentó dolç
Preparació:
Rentem bé la
pell de les pataques i les posem a bullir. Bullim també los ous.
Una vegada
cuites, les escorrem i dixem gelar. Fem lo mateix en los ous.
Quan les
pataques estiguen gelades les partim per la mitat i les abuidem.
Tallem a
trossets menuts la pataca.
Pelem los
ous i los tallem a trossets. Ho barregem en la pataca i salpebrem.
Tallem les
aulives a rodanxes i les barregem en la pataca i l’ou. Ne guardem algunes per a decorar.
Afegim
maionesa al gust, ho barregem bé i reomplim les pataques.
Ho guardem a la
nevera per a que estigue ben fresquet, i al moment de servir, ho decorem en les
aulives que mos queden i una mica de primentó dolç.
*Com a variant
podem posar-hi a dins tot allò que vos vingue de gust i que tingueu a mà per la
nevera o rebost: bolets, anxoves, tonyina, tomaques seques...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada