Avui una recepta que mos portarà a la Índia...
Ingredients:
4
asbarginyes
½ tassa de
cacaus
1 cullerada
de pasta d’all i gingebre
1 cullerada
de suc de llimona
½ cullerada
sucre morè
2 cebes
mitjanes
1 cullerada
de garam masala
1 cullerada
de cúrcuma
2 cullerades
de coriandre mòlt
Chilli al
gust
Oli
Preparació:
Preparem la
pasta per a farcir les asbarginyes. Pelem i rentem la ceba i la posem a la
picadora amb la resta d’ingredients i ho triturem bé fins obtenir una pasta
espesa.
Rentem bé
les asbarginyes i los hi fem talls verticals (uns 7 talls per cada asbarginya).
Anem farcint los talls poc a poc amb la pasta i posant a una llanda de forn en
un xorret d’oli per a que no s’agafen.
Posem les
asbarginyes al forn a uns 170º i dixem que se vaiguen coent fins que estiguin blanes.
Les traiem
del forn i les tallem. Estan igual de bones calentes com gelades.
*Si vos
sobra pasta de farcir se conserva perfectament a la nevera una setmana ben
tapada. També podeu provar de fer altres verdures com xampinyons, queda molt
bó!
Molt original, ha de ser boníssim, Un petó maca
ResponElimina"Les receptes que m'agraden"