4/8/14

Bharwa baingran (asbarginyes farcides) *Índia



Avui una recepta que mos portarà a la Índia...




Ingredients:

4 asbarginyes

½ tassa de cacaus

1 cullerada de pasta d’all i gingebre

1 cullerada de suc de llimona

½ cullerada sucre morè

2 cebes mitjanes

1 cullerada de garam masala

1 cullerada de cúrcuma

2 cullerades de coriandre mòlt

Chilli al gust

Oli



Preparació:

Preparem la pasta per a farcir les asbarginyes. Pelem i rentem la ceba i la posem a la picadora amb la resta d’ingredients i ho triturem bé fins obtenir una pasta espesa.



Rentem bé les asbarginyes i los hi fem talls verticals (uns 7 talls per cada asbarginya).

Anem farcint los talls poc a poc amb la pasta i posant a una llanda de forn en un xorret d’oli per a que no s’agafen.




Posem les asbarginyes al forn a uns 170º i dixem que se vaiguen coent fins que estiguin blanes.



Les traiem del forn i les tallem. Estan igual de bones calentes com gelades.




 *Si vos sobra pasta de farcir se conserva perfectament a la nevera una setmana ben tapada. També podeu provar de fer altres verdures com xampinyons, queda molt bó!

1 comentari: