31/7/14

Coca de ceba i carabassó





Ingredients:

2 o 3 cebes grosses

1 carabassó

Farina integral

1 quinto de cervesa

Sal

Oli

Pebre

Sèsam

Romer



Preparació:

Barregem bé la farina en lo quinto de cervesa i salem al gust fins obtenir una massa que dixarem reposar entre 1 i 2 hores.

Pelem, rentem i tallem les cebes a juliana. Les posem a sofregir a la paella en una mica d’oli i romer. Salpebrem.



Estenem la massa i li donem la mida què volem.



La posem damunt d’un paper de forn a la llanda i repartim per damunt la ceba sofregida. Tallem lo carabassó a rodanxes ben finet, lo salpebrem i l’anem posant pel damunt. Tirem per damunt una mica de sèsam.



Ho posem a coure al forn a 180º fins que la massa estigue feta i cruixent.


1 comentari:

  1. Una coca boníssima i ben estiuenca, una bona manera de donar sortida als carbassons! Un petó maca!

    "Les receptes que m'agraden"

    ResponElimina