2 o 3 cebes
grosses
1 carabassó
Farina
integral
1 quinto de
cervesa
Sal
Oli
Pebre
Sèsam
Romer
Preparació:
Barregem bé la farina en lo quinto de cervesa i salem al
gust fins obtenir una massa que dixarem reposar entre 1 i 2 hores.
Pelem, rentem i tallem les cebes a juliana. Les posem a
sofregir a la paella en una mica d’oli i romer. Salpebrem.
Estenem la massa i li donem la mida què volem.
La posem
damunt d’un paper de forn a la llanda i repartim per damunt la ceba sofregida.
Tallem lo carabassó a rodanxes ben finet, lo salpebrem i l’anem posant pel
damunt. Tirem per damunt una mica de sèsam.
Ho posem a coure al forn a 180º fins que la massa estigue
feta i cruixent.
Una coca boníssima i ben estiuenca, una bona manera de donar sortida als carbassons! Un petó maca!
ResponElimina"Les receptes que m'agraden"