4 pataques
3 remolatxes
2 ous
Pebre
Mostassa antiga
Oli
Preparació:
Rentem la
remolatxa i la posem a bullir.
Bullim los
ous.
Pelem les
pataques, les rentem, les tallem a trossets i les bullim.
Quan la remolatxa
estigue cuita, l’escorrem, la dixem gelar, la pelem i la tallem a trossets
similars als de la pataca. Ho posem a un bol.
Escorrem la
pataca i una vegada gelada, la barregem en la remolatxa.
Pelem los
ous, los tallem a trossets i los afegim a la pataca i remolatxa. Hi tirem pebre
al gust.
Fem una
vinagreta de mostassa i oli al gust, ho barregem bé i ho afegim a l’amanida. Remenem
bé i ho posem un ratet a la nevera per a què estigue ben fresqueta a l’hora de
minjar. Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada