28/7/14

Amanida de remolatxa i pataca a la mostassa




Ingredients:

4 pataques

3 remolatxes

2 ous

Pebre

Mostassa antiga

Oli



Preparació:

Rentem la remolatxa i la posem a bullir.

Bullim los ous.

Pelem les pataques, les rentem, les tallem a trossets i les bullim.

Quan la remolatxa estigue cuita, l’escorrem, la dixem gelar, la pelem i la tallem a trossets similars als de la pataca. Ho posem a un bol.



Escorrem la pataca i una vegada gelada, la barregem en la remolatxa.



Pelem los ous, los tallem a trossets i los afegim a la pataca i remolatxa. Hi tirem pebre al gust.


Fem una vinagreta de mostassa i oli al gust, ho barregem bé i ho afegim a l’amanida. Remenem bé i ho posem un ratet a la nevera per a què estigue ben fresqueta a l’hora de minjar. Bon profit!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada