400g de cigrons
cuits
2 remolatxes
200g de pèsols
4 dents d’all
Oli
Sal
Pebre
2 culleradetes
tahín
Comí
Preparació:
Pelem i rentem
les remolatxes i les posem a bullir. Escorrem i reservem
Bullim los pèsols
i també reservem.
Pelem los alls i
los posem a sofregir en una mica d’oli, afegim lo comí, la sal i lo pebre i tot
seguit los cigrons. Saltegem una mica i apaguem lo foc.
Separem en dos
recipients los cigrons procurant que queden dos dents d’all a cada recipient. A
un afegim los pèsols i a l’altre la remolatxa.
Afegim a cadascun
un bon xorro d’oli i una culleradeta de tahín. Triturem.
Rectifiquem de
sal si és necessari i servim acompanyats de diversos tipus de pa torrat(o de palets).
Dóna molt de
color a la taula i és una manera de que los xiquets mingen verdura sense
adonar-se’n.
Queden guapíssimes, les cremetes que has fet, Cristina. M'ho apunto que potser ho poso per Nadal. Petons!
ResponEliminaAquest hummus de remolatxa, amb aquest color tan genial, encantaria a casa que tenen especial debilitat pels menjars de colors...avui s'han enamorat d'uns xips de remolatxa precisament!!! Petons!
ResponElimina