8/12/13

Hummus de pèsols i hummus de remolatxa




Ingredients:

400g de cigrons cuits
2 remolatxes
200g de pèsols
4 dents d’all
Oli
Sal
Pebre
2 culleradetes tahín
Comí

Preparació:

Pelem i rentem les remolatxes i les posem a bullir. Escorrem i reservem

Bullim los pèsols i també reservem.

Pelem los alls i los posem a sofregir en una mica d’oli, afegim lo comí, la sal i lo pebre i tot seguit los cigrons. Saltegem una mica i apaguem lo foc.


Separem en dos recipients los cigrons procurant que queden dos dents d’all a cada recipient. A un afegim los pèsols i a l’altre la remolatxa.

Afegim a cadascun un bon xorro d’oli i una culleradeta de tahín. Triturem.

Rectifiquem de sal si és necessari i servim acompanyats de diversos tipus de pa torrat(o de palets).



Dóna molt de color a la taula i és una manera de que los xiquets mingen verdura sense adonar-se’n.


2 comentaris:

  1. Queden guapíssimes, les cremetes que has fet, Cristina. M'ho apunto que potser ho poso per Nadal. Petons!

    ResponElimina
  2. Aquest hummus de remolatxa, amb aquest color tan genial, encantaria a casa que tenen especial debilitat pels menjars de colors...avui s'han enamorat d'uns xips de remolatxa precisament!!! Petons!

    ResponElimina