Ingredients:
6 polpets mitjans
2 cebes
½ got de conyac
1 cullerada de
farina de cigrons
Sal
Oli
Pebre
Pa torrat (o sec)
5-6 avellanes
torrades
Preparació:
Podem cuinar en
uns polpets frescos, però si los compreu i los congeleu com a mínim 15 dies,
quedaran més tendres una vegada los guiseu.
Pelem, rentem i
tallem les cebes a juliana i les posem a sofregir a la cassola en un xorret
d’oli.
Com que los
polpets que tenia eren de mida mitjana, los he fet a trossos. Però los podeu
dixar sancers, al gust.
Fem una picada en
les avellanes, la farina i lo pa torrat i reservem.
Quan la ceba
estigue mig cuita, afegim lo polpet, lo conyac i salpebrem. Dixem coure a foc
lent, i si volem una mica més de suc, podem afegir l’altra meitat de got,
d’aigua.
A mitant cocció
afegim la picada, remenem bé, corregim de sal i dixem acabar de coure.
Ho servirem en un
bon tros de pa per a sucar!
Bon profit!
Que bons que són, els popets! Sempre venen de gust, oi? Jo n'he descobert uns, els que en diuen pop blanc, i ens encanta a casa. Bona proposta! Petons
ResponEliminaPops, calamars, cananes...cuinats així són un tresor marí!!! Petons!
ResponElimina