4/12/13

Polp en ceba




Ingredients:

6 polpets mitjans
2 cebes
½ got de conyac
1 cullerada de farina de cigrons
Sal
Oli
Pebre
Pa torrat (o sec)
5-6 avellanes torrades

Preparació:

Podem cuinar en uns polpets frescos, però si los compreu i los congeleu com a mínim 15 dies, quedaran més tendres una vegada los guiseu.

 
Pelem, rentem i tallem les cebes a juliana i les posem a sofregir a la cassola en un xorret d’oli.


Com que los polpets que tenia eren de mida mitjana, los he fet a trossos. Però los podeu dixar sancers, al gust.

Fem una picada en les avellanes, la farina i lo pa torrat i reservem.


Quan la ceba estigue mig cuita, afegim lo polpet, lo conyac i salpebrem. Dixem coure a foc lent, i si volem una mica més de suc, podem afegir l’altra meitat de got, d’aigua.



A mitant cocció afegim la picada, remenem bé, corregim de sal i dixem acabar de coure.


Ho servirem en un bon tros de pa per a sucar!

Bon profit!

2 comentaris:

  1. Que bons que són, els popets! Sempre venen de gust, oi? Jo n'he descobert uns, els que en diuen pop blanc, i ens encanta a casa. Bona proposta! Petons

    ResponElimina
  2. Pops, calamars, cananes...cuinats així són un tresor marí!!! Petons!

    ResponElimina