(pa 12 cistelles)
8 talls d’abadejo
6 fulls pasta
philo
Salsa pesto
Ceba
caramelitzada
Oli
Preparació:
Haurem dessalat
l’abadejo posant-lo a remulla en aigua i canviant-li l’aigua de tant en tant.
Desmollarem
l’abadejo i lo posarem a sofregir en un xorret d’oli.
Tallarem los
fulls de pasta philo. Jo he agafat 3 fulls i 3 fulls i cadascun los he fet en 6
parts, així me surten les 12 cistelles.
Untarem los fulls
en oli i los anirem posant dins dels motlles tot donant-los la forma que
vulguem. Ho posarem a coure al forn fins que estiguen doradets.
Al moment de
servir, omplim les cistelles en l’abadejo, al damunt li posem una mica de ceba
caramel·litzada i després la salsa pesto al gust.
Bon profit!
Quines cistelles més bones!!! Ara mateix me'n menjaria un parell!
ResponElimina