16/12/13

Cistelles d'abadejo al pesto en ceba caramel·litzada




Ingredients:
(pa 12 cistelles)

8 talls d’abadejo
6 fulls pasta philo
Salsa pesto
Ceba caramelitzada
Oli

Preparació:

Haurem dessalat l’abadejo posant-lo a remulla en aigua i canviant-li l’aigua de tant en tant.

Desmollarem l’abadejo i lo posarem a sofregir en un xorret d’oli.


Tallarem los fulls de pasta philo. Jo he agafat 3 fulls i 3 fulls i cadascun los he fet en 6 parts, així me surten les 12 cistelles.


Untarem los fulls en oli i los anirem posant dins dels motlles tot donant-los la forma que vulguem. Ho posarem a coure al forn fins que estiguen doradets.



Al moment de servir, omplim les cistelles en l’abadejo, al damunt li posem una mica de ceba caramel·litzada i després la salsa pesto al gust.

 
Bon profit!


1 comentari: