26/12/13

Cavatappi d'all porro en xampinyons, tomaques seques i gorgonzola



 
Ingredients:

250g cavatappi d’all porro
250g xampinyons
8 tomaques seques
1 ceba menuda
2 talls de gorgonzola
4 fulles d’aufapiga
Sal
Oli

Preparació:

Posem a bullir la pasta.

Mentrestant, rentem i tallem los xampinyons a juliana, la ceba a trossets ben menuts i ho posem a sofregir en un xorret d’oli.

Tallem les tomaques a trossets i les afegim als xampinyons.

Escorrem la pasta i la barregem en los xampinyons i les tomaques. Tallem lo gorgonzola a daus, trinxem les fulles d’aufapiga i ho barregem tot bé.

 
Servim calent.



2 comentaris:

  1. Una combinació molt bona i sana, Cristina!

    ResponElimina
  2. M'agrada molt la forma d'aquesta pasta, jo en compro sempre! Un bon plat de pasta! Petons!

    ResponElimina