Una recepta ràpida, senzilla i lleugera pa les festes que venen.
Ingredients:
4 pits de pollastre
Tomaques seques
Sal
Pebre
Gingebre
Herbes provençals
Preparació:
Obrim bé los pits
de pollastre i los posem junts de dos en dos. Salpebrem, posem los trossets de
tomaques seques al damunt, tirem una mica de gingebre, herbes provençals i un
xorret d’oli.
Ho emboliquem bé en paper de film de manera que quede ben apretat
per a que no se desface a la cocció.
Ho posem dins d’una
olla, ho cobrim d’aigua i ho posem a bullir durant 30 minuts.
Ho traiem, desfem
el paper i ja podem servir tallat a rodanxes i acompanyat de la salsa que més
vos agrade: salsa mostassa, salsa de massana al cava, salsa de piquillos, salsa
de ceba al vi, salsa de ceps...
Una altra opció és
servi-ho gelat en una salsa de iogurt o bé en un oli aromatitzat, picant...
Bon profit!
Ostres un plat amb moltes possibilitats! Em vénen al cap un munt de salses que hi combinarien brutalment! Petons i Bones Festes!
ResponEliminaÉs molt bona idea, el fet de fer-lo bullit deu quedar molt suau. L'haurem de provar de fer-lo
ResponElimina