11/8/13

Pataques hasselback

Unes pataques que ja fa temps vaig vore al blog Gastronomía & cía. Les hem provat i han sortit mooolt bones!



Ingredients:

4 pataques
8 fulles de llorer
2 cebes tendres menudes
Cinc pebres
Sal gorda
Oli
Primentó picant

Preparació:

Precalentem lo forn a 200º.

Rentem bé les pataques, les posem damunt de dos pals i les anem tallant a rodanxes sense acabar-ho de fer. Al principi costa una mica, però lo truc de posar los dos pals funciona molt bé.

Les posem a una safata en un xorro d’oli al fons, les salem i posem les fulles de llorer entremig dels talls.



Ho coem al forn uns 30 minuts. Passat lo temps, pelem i trinxem la ceba i la tirem per damunt les pataques.


Acabem de coure les pataques (lo temps dependrà de la mida), i les servim en lo primentó picant per damunt.


És un bon acompanyament per a alguna cosa feta a la planxa: tofu, peix, pollastre...


2 comentaris:

  1. Una recepta sana i segur que molt bona, aquestes patates al forn amb aquest toc de pebre, pimentó i llorer han d'estar boníssimes!

    ResponElimina
  2. Les provaré la pròxima vegada que hagi de preparar una acompanyament! Qué boniques així mig filetejades!

    ResponElimina