(pa 8 rotllets)
100g arròs
integral
1 carabassó gran
(o 2 de menuts)
4 anous
Cardamono
Sal
Oli
Pebre
Per a la salsa de
piquillos:
1 dents d’all
6 primentons del
piquillo
Oli
Sal
Preparació:
Bullim l’arròs en
lo cardamono per a que li done aroma. Un cop bullit, retirem lo cardamono i
reservem.
Fem la salsa de
piquillos triturant tots los ingredients. Després la reservem.
Tallem lo
carabassó a tires llargues, lo salpebrem i coem a la planxa.
Afegim sal,
pebre, oli i menta a l’arròs. Ho barregem bé. També afegim aquells trossets
menuts (les puntes) de carabassó que no mos sevixquen per enrotllar i les anous
a trossets.
Fem los rotllets
de carabassó en l’arròs al mig i los anem posant a una safata.
Los servim
acompanyats de la salsa de piquillos.
És una recepta
que tant la podeu minjar calenta com fresca. Bon profit!
Fantàstic! Un caneló d'estiu lliure de gluten i vegà. Una idea que et copiaré, si m'ho permets :-)
ResponEliminaAquesta proposta m'encanta! Em sembla una fusió catalano-japonesa fantàstica!
ResponEliminauna manera diferent de presentar l'arròs! Moltíssimes gràcies per les teves aportacions a Memòries d'una cuinera. petonets
ResponEliminaMira, no sé amb quina de les tres propostes em quedaria, totes són molt originals.
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar a Memòries.
Quina forma més maca de presentació!! molt original.
ResponElimina