14/8/13

Rotllets de carabassó farcits d'arròs a la menta



Ingredients:
(pa 8 rotllets)

100g arròs integral
1 carabassó gran (o 2 de menuts)
4 anous
Cardamono
Sal
Oli
Pebre

Per a la salsa de piquillos:
1 dents d’all
6 primentons del piquillo
Oli
Sal

Preparació:

Bullim l’arròs en lo cardamono per a que li done aroma. Un cop bullit, retirem lo cardamono i reservem.

Fem la salsa de piquillos triturant tots los ingredients. Després la reservem.


Tallem lo carabassó a tires llargues, lo salpebrem i coem a la planxa.


Afegim sal, pebre, oli i menta a l’arròs. Ho barregem bé. També afegim aquells trossets menuts (les puntes) de carabassó que no mos sevixquen per enrotllar i les anous a trossets.


Fem los rotllets de carabassó en l’arròs al mig i los anem posant a una safata.





Los servim acompanyats de la salsa de piquillos.

 
És una recepta que tant la podeu minjar calenta com fresca. Bon profit!

5 comentaris:

  1. Fantàstic! Un caneló d'estiu lliure de gluten i vegà. Una idea que et copiaré, si m'ho permets :-)

    ResponElimina
  2. Aquesta proposta m'encanta! Em sembla una fusió catalano-japonesa fantàstica!

    ResponElimina
  3. una manera diferent de presentar l'arròs! Moltíssimes gràcies per les teves aportacions a Memòries d'una cuinera. petonets

    ResponElimina
  4. Mira, no sé amb quina de les tres propostes em quedaria, totes són molt originals.
    Moltíssimes gràcies per participar a Memòries.

    ResponElimina
  5. Quina forma més maca de presentació!! molt original.

    ResponElimina