Unes pataques que ja fa temps vaig vore al blog Gastronomía & cía. Les hem provat i han sortit mooolt bones!
Ingredients:
4 pataques
8 fulles de
llorer
2 cebes tendres
menudes
Cinc pebres
Sal gorda
Oli
Primentó picant
Preparació:
Precalentem lo
forn a 200º.
Rentem bé les
pataques, les posem damunt de dos pals i les anem tallant a rodanxes sense
acabar-ho de fer. Al principi costa una mica, però lo truc de posar los dos
pals funciona molt bé.
Les posem a una
safata en un xorro d’oli al fons, les salem i posem les fulles de llorer
entremig dels talls.
Ho coem al forn
uns 30 minuts. Passat lo temps, pelem i trinxem la ceba i la tirem per damunt
les pataques.
Acabem de coure
les pataques (lo temps dependrà de la mida), i les servim en lo primentó picant
per damunt.
És un bon
acompanyament per a alguna cosa feta a la planxa: tofu, peix, pollastre...
Una recepta sana i segur que molt bona, aquestes patates al forn amb aquest toc de pebre, pimentó i llorer han d'estar boníssimes!
ResponEliminaLes provaré la pròxima vegada que hagi de preparar una acompanyament! Qué boniques així mig filetejades!
ResponElimina