21/8/13

Lasanya de verdures



 
Ingredients:
(pa 2 pax)

4 pastanagues
1 ceba
2 carabassons
9 fulles de lasanya d’espinacs
250g de tomaques
Formatge parmesà (o qualsevol altre que vos agrade)
Sal
Pebre
Oli

Preparació:

Rentem, pelem i tallem a quadradets la verdura. La posem a sofregir en un xorret d’oli a la paella.

Mentrestant posem a remulla les fulles de lasanya en aigua tèbia i sofregim la tomaca pelada i tallada a trossos en un xorret d’oli i salpebrem. Quan estigue cuita reservem.


Muntem la lasanya.

Posem dos o tres cullerades de tomaca a la base de la safata i posem tres fulles de lasanya al damunt. Aboquem la meitat del sofregit de verdura, i tornem a posar una altre capa de fulles de lasanya. Acabem d’abocar lo sofregit de verdura que mos queda, i tapem en les fulles de lasanya. Al damunt tirem la tomaca, una mica de formatge parmesà i ho posem a gratinar al forn.






Ara a l'estiu està tan bona gelada com calenta. Bon profit!


2 comentaris:

  1. Jo la faig a vegades, però aquesta versió teva és insuperable!

    ResponElimina
  2. M'encanta!!!! Jo també la faig, però la pasta no és pas d'espinacs. La versió sense gluten no la té :-(

    ResponElimina