(pa 2 pax)
4 pastanagues
1 ceba
2 carabassons
9 fulles de
lasanya d’espinacs
250g de tomaques
Formatge parmesà (o qualsevol altre que vos agrade)
Sal
Pebre
Oli
Preparació:
Rentem, pelem i
tallem a quadradets la verdura. La posem a sofregir en un xorret d’oli a la
paella.
Mentrestant posem
a remulla les fulles de lasanya en aigua tèbia i sofregim la tomaca pelada i
tallada a trossos en un xorret d’oli i salpebrem. Quan estigue cuita reservem.
Muntem la
lasanya.
Posem dos o tres
cullerades de tomaca a la base de la safata i posem tres fulles de lasanya al
damunt. Aboquem la meitat del sofregit de verdura, i tornem a posar una altre
capa de fulles de lasanya. Acabem d’abocar lo sofregit de verdura que mos
queda, i tapem en les fulles de lasanya. Al damunt tirem la tomaca, una mica de
formatge parmesà i ho posem a gratinar al forn.
Ara a l'estiu està tan bona gelada com calenta. Bon profit!
Jo la faig a vegades, però aquesta versió teva és insuperable!
ResponEliminaM'encanta!!!! Jo també la faig, però la pasta no és pas d'espinacs. La versió sense gluten no la té :-(
ResponElimina