4/9/12

Braç d'espinacs i formatge





Ingredients:

500g espinacs
4 ous
400g formatge d'untar
4 culledares de farina de cigrons
8 anous
3 tomaques tipus pera
parmesà
sal 
pebre
nou moscada

Preparació:

Rentem bé los espinacs passant-los unes quantes aigües perquè sempre porten molta terra. Los sofregim i triturem.


Barregem los espinacs triturats en los rovells d’ou, la farina de cigrons, la nou moscada i salpebrem.

Muntem les clares a punt de neu i les barregem en la resta d’ingredients. Ho estenem damunt d’una llanda en un paper de forn i ho coem 20 minuts a 170º.


Una vegada cuit, se dixa gelar.
Barrejarem lo formatge en les anous i la tomaca tallada a daus per a farcir lo braç. 


Li donarem forma i ho decorarem en parmesà. Ho guardarem a la nevera mínim una hora per a minjar ben fresquet.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada