Ingredients:
500g espinacs
4 ous
400g formatge d'untar
4 culledares de farina de cigrons
8 anous
3 tomaques tipus pera
parmesà
sal
pebre
nou moscada
Preparació:
Rentem bé los espinacs
passant-los unes quantes aigües perquè sempre porten molta terra. Los sofregim
i triturem.
Barregem los espinacs triturats en
los rovells d’ou, la farina de cigrons, la nou moscada i salpebrem.
Muntem les clares a punt de neu i
les barregem en la resta d’ingredients. Ho estenem damunt d’una llanda en un
paper de forn i ho coem 20 minuts a 170º.
Una vegada cuit, se dixa gelar.
Barrejarem lo formatge en les
anous i la tomaca tallada a daus per a farcir lo braç.
Li donarem forma i ho
decorarem en parmesà. Ho guardarem a la nevera mínim una hora per a minjar ben
fresquet.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada