6/9/12

Macarrons al vodka





Ingredients:

macarrons
½ ceba
4 talls pernil dolç de pavo
3 tomaques seques
70cl de vodka
100ml de crema vegetal
parmesà
sal
sebre
oli

Preparació:

Dixem a remulla les tomaques seques uns 20 minuts ans de preparar el plat, per a que s’hidraten.

Posem aigua a bullir i quan estigue a punt hi tirem los macarrons. Quan estiguen cuits los traiem i escorrem.

Pelem, rentem i  tallem al ceba a trossets ben menuts i la posem a sofregir en una mica d’oli. Tallem lo pernil dolç de pavo i les tomaques seques. Ho afegim tot a la paella i remenem. Quan comence a agafar coloret, aboquem la crema vegetal, remenem de tant en tant, afegim el vodka, la sal i lo pebre. Dixem a foc baix que acabe de fer xup-xup.

Quan la salsa estigue preparada, ho barregem en los macarrons i servim.I si vos agrada, una mica de parmesà per damunt.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada