Ingredients:
macarrons
½ ceba
4 talls pernil
dolç de pavo
3 tomaques seques
70cl de vodka
100ml de crema
vegetal
parmesà
sal
sebre
oli
Preparació:
Dixem a remulla
les tomaques seques uns 20 minuts ans de preparar el plat, per a que
s’hidraten.
Posem aigua a
bullir i quan estigue a punt hi tirem los macarrons. Quan estiguen cuits los
traiem i escorrem.
Pelem, rentem
i tallem al ceba a trossets ben menuts i
la posem a sofregir en una mica d’oli. Tallem lo pernil dolç de pavo i les tomaques
seques. Ho afegim tot a la paella i remenem. Quan comence a agafar coloret,
aboquem la crema vegetal, remenem de tant en tant, afegim el vodka, la sal i lo
pebre. Dixem a foc baix que acabe de fer xup-xup.
Quan la salsa
estigue preparada, ho barregem en los macarrons i servim.I si vos agrada, una
mica de parmesà per damunt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada