9/8/12

Galetes de la rebesiaia en xocolate



Ingredients:

2 ous
1 pell de llimona ratllada
2 tasses d’oli
200g de sucre
2 papers de graciosa
Farina
Trossets de xocolate

Preparació:

Rallem la llimona i ho barregem en los ous. Afegim lo sucre, l’oli, los papers de graciosa i la farina. Remenem bé i afegim los trossets de xocolate.

Anem amassant i tirant la farina necessària fins obtenir una massa homogènia que puguem moldejar.



Posem farina damunt del banc de la cuina i en un rodillo anem estenent la massa. Agafem los motlles que vulguem i anem traient les galetes i posant-les a una safata de forn en paper vegetal per a que no s’apeguen.

Les posem al forn precalentat al màxim i anem vigilant mentre se couen. Estaran quan s’haiguen dorat (entre uns cinc i set minuts).





Si les conserveu en un pot tancat, uns duraran dies!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada