Ingredients:
2 ous
1 pell de llimona
ratllada
2 tasses d’oli
200g de sucre
2 papers de
graciosa
Farina
Trossets de
xocolate
Preparació:
Rallem la llimona
i ho barregem en los ous. Afegim lo sucre, l’oli, los papers de graciosa i la
farina. Remenem bé i afegim los trossets de xocolate.
Anem amassant i
tirant la farina necessària fins obtenir una massa homogènia que puguem
moldejar.
Posem farina
damunt del banc de la cuina i en un rodillo anem estenent la massa. Agafem los
motlles que vulguem i anem traient les galetes i posant-les a una safata de
forn en paper vegetal per a que no s’apeguen.
Les posem al forn
precalentat al màxim i anem vigilant mentre se couen. Estaran quan s’haiguen
dorat (entre uns cinc i set minuts).
Si les conserveu en un pot tancat, uns duraran dies!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada