23/7/12

Paella




Ingredients:

Pa 12-16 pax

½ primentó
1 tomaca
½ ceba
1 conill a trossos
250g magre de tosino a trossos
250g crancs
500g musclos
12 llagostins o gambes
3 l caldo de peix
Arròs Montsià
Sal
Oli

També hi podeu posar pollastre, bajoca, garrofó, pèsols... al gust.



Preparació:

Posem oli abundant a la paella i sofregim los llagostins o gambes. Los traiem i reservem.

Rentem, pelem i tallem la verdura i la sofregim al mateix oli dels llagostins o gambes.
Quan estigue casi feta, salem la carn i la sofregim.

Una vegada la carn estigue dorada, afegim los crancs i seguidament l’arròs. Saltegem una mica l’arròs a la paella i afegim lo caldo. Posem los musclos i dixem coure.

Anem vigilant la cocció de tant en tant, i a punt de que l’arròs estigue cuit, posem les gambes o llagostins al damunt, apaguem lo foc, la tapem i dixem reposar 5 minuts.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada