Pa 12-16 pax
½ primentó
1 tomaca
½ ceba
1 conill a
trossos
250g magre de
tosino a trossos
250g crancs
500g musclos
12 llagostins o
gambes
3 l caldo de peix
Arròs Montsià
Sal
Oli
També hi podeu
posar pollastre, bajoca, garrofó, pèsols... al gust.
Preparació:
Posem oli
abundant a la paella i sofregim los llagostins o gambes. Los traiem i reservem.
Rentem, pelem i
tallem la verdura i la sofregim al mateix oli dels llagostins o gambes.
Quan estigue casi
feta, salem la carn i la sofregim.
Una vegada la
carn estigue dorada, afegim los crancs i seguidament l’arròs. Saltegem una mica
l’arròs a la paella i afegim lo caldo. Posem los musclos i dixem coure.
Anem vigilant la
cocció de tant en tant, i a punt de que l’arròs estigue cuit, posem les gambes
o llagostins al damunt, apaguem lo foc, la tapem i dixem reposar 5 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada