Ingredients:
Macarrons per a dos persones
5 talls de pernil salat
4 fulles d'alga wakame
6 anous
200ml de crema de llet vegetal
sal
pebre
oli
orenga
formatge parmesà en pols
Preparació:
Posem les fulles d'alga wakame a remulla en aigua uns 5 o 7 minuts.
Tallem lo pernil a trossets i lo sofregim a la paella. Escorrem l'alga wakame (no tirem l'aigua!), la tallem a trossets i sofregim en lo pernil.
Mentre, posem l'aigua de l'alga wakame i una mica més a bullir, per a coure los macarrons.
Tirem les anous a trossets al sofregit i la crema de llet vegetal. Salpebrem i coem a foc lent.
Quan los macarrons estiguen bullits, los escorrem i los tirem a la paella en lo sofregit. Remenem bé i servim en una mica d'orenga i parmesà en pols pel damunt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada