9/4/12

Parmigiana di melanzane







Ingredients:

4 asbargínies 
500g de tomaca en conserva
50g parmesà ratllat
6 talls de formatge rulo de cabra (la recepta original porta mozzarella)
2 ous
aufapiga
sal
pebre
oli


Preparació:

Rentem i tallem les asbargínies a talls llargs i amples. Les salpebrem i dixem reposar.

Triturem la tomaca, i li afegim sal, oli i una mica d'aufapiga.

Passem los talls d'asbargínia per la paella, sols se coguen una mica.

Batem los dos ous i procedim al muntatge del plat. Posem a la base una capa de tomaca triturada, una capa d'asbargínia i una mica de formatge parmesà. 


Hi tirem la mitat de l'ou per damunt.


Posem una atra capa de tomaca, una d'asbargínia, i l'ou que queda. Ara posem los talls de formatge rulo de cabra damunt. 
Una atra capa en l'asbargínia que queda, la tomaca restant, i acabem d'espolvorejar lo parmesà pel damunt.



Ho posem a coure al forn uns 25 minuts a 150º.

Bon profit!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada