Ingredients:
4 trossos d'abadejo salat
1/2 ceba
1 pataca grossa o 2 mitjanes
1 tasseta de cafe de llet de soja (o de vaca, o com bebeu)
farina de cigrons
sal
pebre
oli
Preparació:
Dixem l'abadejo a remulla del dia ans, al qual li haurem canviarem l'aigua tres vegades per anar dessalant-lo. Segons lo salat que vos agrade, podeu dixar-ho més o menys.
Posem les pataques a bullir. Després les pelem i axafem. Les salpebrem.
Sofregim la ceba a una paella i la salpebrem i anem desmollant l'abadejo. Tirem l'abadejo desmollat i ho anem rementant tot fins que quede ben sofregit.
Barregem lo sofregit de l'abadejo i la ceba en la pataca i ho remenem bé. Afegim la tasseta de llet per acabar-ho de lligar. Anem agafant la barreja a boletes i li anem donant forma de corqueta. Les passem per la farina de cigrons i les fregim en oli ben calent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada