13/10/11

Coca d'asbargínia, carabassó, ceba i primentó




Ingredients:

Per a la massa:

1 got d'oli (mida café)
1 got aigua tebia (mida café)
1/2 sobre de llevadura
sal 
la farina que entre

Per a la coca:

1 asbargínia
1 primentó roig
1 primentó verd
1 carabassó
1 ceba
5 talls de formatge de cabra
sal 
pebre
oli

Preparació:

Barregem la farina en la llevadura i després en la resta d'ingredients fins aconseguir una massa. Si tenim temps, dixem reposar la massa unes dues hores.

Tallem les verdures a quadradets petits i les posem a la paella a sofregir amb l'oli, la sal i lo pebre.

Fem la massa en la forma desitjada (redona, quadrada, rectangular...) i li tirem al damunt lo sofregit de les verdures. Ho decorem en lo formatge de cabra.

Ho posem al forn uns 10 minuts al màxim i ja tenim la coca feta. Bon profit!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada