Avui amb lo #retointernationalday mon anem de viatge a Philadephia a provar un dels seus entrepans més famosos: lo cheesesteak. I jo vos porto la seua versió vegana i sense gluten per a poder fer un dia de sopar “guarro” en amics.
4 panets estil “hot dog” (amb o sense gluten)
400g tofu ferm
100g xampinyons
2 primentons verds italians
Sal
Oli d’auliva
Formatge vegà estil cheedar
Orenga
Per al marinat:
1 dent d’all
4C tamari
4C oli d’auliva
1c llevadura nutricional
1c mostassa
Pebre negre
Preparació:
Tallem lo tofu a làmines ben fines.
Preparem lo marinat trinxant al dent d’all i barrejant-ho en lo tamari, l’oli
d’auliva, la llevadura nutricional, la mostassa i lo pebre negre.
Ho barregem bé en lo tofu i ho dixem reposar 1 hora.
Netegem los xampinyons i los primentons. Tallem los xampinyons a trossets i
los primetons a daus.
Posem un xorro d’oli a la paella i los sofregim. Salem al gust.
Saltegem los trossets de tofu fins que estiguen doradets.
Desfem lo formatge vegà a una casso a foc lent i li afegim una mica d’orenga.
Torrem una mica lo pa si vos ve de gust.
Posem lo tofu, lo primentó i los xampinyons i servim en lo formatge vegà
pel damunt.
I si li voleu donar un toquet picant (a natros mos encanta!), per damunt li hem posat una mica de salsa Espicy.
Paseu a vore la resta d’entrepans del #CheesesteakInternationaDay
segur que començareu a salivar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada