24/3/25

Vegan cheesesteak

 

Avui amb lo #retointernationalday mon anem de viatge a Philadephia a provar un dels seus entrepans més famosos: lo cheesesteak. I jo vos porto la seua versió vegana i sense gluten per a poder fer un dia de sopar “guarro” en amics.

 Ingredients:

4 panets estil “hot dog” (amb o sense gluten)

400g tofu ferm

100g xampinyons

2 primentons verds italians

Sal

Oli d’auliva

Formatge vegà estil cheedar

Orenga

Per al marinat:

1 dent d’all

4C tamari

4C oli d’auliva

1c llevadura nutricional

1c mostassa

Pebre negre

 

Preparació:

Tallem lo tofu a làmines ben fines.

Preparem lo marinat trinxant al dent d’all i barrejant-ho en lo tamari, l’oli d’auliva, la llevadura nutricional, la mostassa i lo pebre negre.

Ho barregem bé en lo tofu i ho dixem reposar 1 hora.

Netegem los xampinyons i los primentons. Tallem los xampinyons a trossets i los primetons a daus.

Posem un xorro d’oli a la paella i los sofregim. Salem al gust.


Saltegem los trossets de tofu fins que estiguen doradets.

Desfem lo formatge vegà a una casso a foc lent i li afegim una mica d’orenga.


Torrem una mica lo pa si vos ve de gust.

Posem lo tofu, lo primentó i los xampinyons i servim en lo formatge vegà pel damunt.



I si li voleu donar un toquet picant (a natros mos encanta!), per damunt li hem posat una mica de salsa Espicy.


Paseu a vore la resta d’entrepans del #CheesesteakInternationaDay segur que començareu a salivar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada