Ingredients:
Per a la massa:
300g farina sense gluten (fajol, avena, arròs, panís... jo he utilitzat una
barreja)
100ml aigua
20 ml oli
10g llevadura
Sal
1 tassa de sofregit de tomaca
1 carabassó
6 xampinyons
6 primentons dels piquillo escalivats
Sal
Herbes provençals
Preparació:
Fem la massa tot barrejant los ingredients i després l’estenem amb un corró
i la posem sobre una llanda de forn amb una paper vegetal a la base per a que
no s’enganxe.
Precalentarem lo forn a 180º.
Netegem lo carabassó i los xampinyons i ho tallem a làmines.
Tallem los primentons a tires.
Repartim la salsa de tomaca per damunt la base del coc. A continuació anem
posant lo carabassó, los xampinyons i lo primentó com més vos agrade. Per damunt
hi tirarem al gust la sal i les herbes provençals.
Courem al forn durant uns 30 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada