29/3/25

Coc de verdures sense gluten

 


Ingredients:

Per a la massa:

300g farina sense gluten (fajol, avena, arròs, panís... jo he utilitzat una barreja)

100ml aigua

20 ml oli

10g llevadura

Sal

 

1 tassa de sofregit de tomaca

1 carabassó

6 xampinyons

6 primentons dels piquillo escalivats

Sal

Herbes provençals

 

Preparació:

Fem la massa tot barrejant los ingredients i després l’estenem amb un corró i la posem sobre una llanda de forn amb una paper vegetal a la base per a que no s’enganxe.

Precalentarem lo forn a 180º.

Netegem lo carabassó i los xampinyons i ho tallem a làmines.

Tallem los primentons a tires.

Repartim la salsa de tomaca per damunt la base del coc. A continuació anem posant lo carabassó, los xampinyons i lo primentó com més vos agrade. Per damunt hi tirarem al gust la sal i les herbes provençals.



Courem al forn durant uns 30 minuts.






 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada