5/11/23

Espaguetis de carabassó al curry roig amb heura i bolets

 


Per a celebrar el #HotSauceInternationalDay que millor que un bon curry roig.

Ingredients:

4 carabassons

150g xampinyons

150g portobello

200g Heura

4C curry roig

400ml llet de coco

Oli d’auliva (o de coco si preferiu)

Sal

Cacauets

 

Preparació:

Netejarem bé los xampinyons i los portobello i los tallarem a làmines.

A una paella posarem un bon xorro d’oli i lo curry roig. 


Acalentarem una mica i seguidament afegirem los bolets.

Mentrestant desfem la heura a trossets més menuts i l’afegim al saltejat. Quan veiguem que los bolets ja estan casi cuits, afegim la llet de coco. Corregiu de sal si ho creieu necessari. Dixem coure a foc lent uns 15-20 minuts per a que la salsa espesixque.

Mentrestant netegem los carabassons i fem los espaguetis. Los escaldem per a que estiguen calentets.

Repartim los espaguetis de carabassó als bols i per sobre la salsa de curry roig. Si vos ve de gust podeu posar-hi uns cacauets per sobre i una mica més de curry roig per a fer-ho ben picant.

I si voleu vore més receptes fetes per altres companys i companyes bloggers o instagramers, cliqueu aquí: Hot Sauce International Day.

1 comentari:

  1. Qué buenos estos spaguettis de calabacín o #zoodles bien picantitos, una auténtica delicia!!!

    ResponElimina