1/4/23

Magdalenes de maçana, crema de festucs i xips de xocolata

 


Sóc afortunada de tenir amics que volten pel món i que sempre me porten cosetes bones per minjar com la crema de festucs que utilitzaré avui.

Ingredients:

2 maçanes

2 ous

¼ tassa llet avena

Ratlladura 1 mandarina

Canyella

Farina d’arròs

16g llevadura en pols

Crema de festucs

Xips de xocolata

 

Preparació:

Batem los ous en la llet d’avena. Afegim la ratlladura de mandarina i la canyella.


Afegim la farina d’arròs i la llevadura i barregem bé.

Netegem les maçanes, traiem el cor i les tallem a làmines.

Precalentem lo forn a 180º.

Preparem los motlles de magdalena de la mida que desitgeu.

Al cul del motlle posem uns trossets de maçana i al damunt una mica de massa. Ompliu lo motlle ¾, penseu que ha de pujar.

Al damunt hi posem una mica de crema de festucs.

I finalment per sobre uns quants xips de xocolata.

Enfornem. Depenent de la mida de les magdalenes, tardareu entre 10 i 20 minuts en coure-les. Jo n’he fet de xicotetes (d’una mossegada) i de mida “normal”.

Un cop cuites, les dixeu gelar damunt d’una reixa i ja vos les podreu minjar.

Al seu unes magdalenes que queden humides per la maçana, si en un parell de dies no vos les heu de minjar, millor guardar-les a la nevera per evitar que se facen malbé ràpid. 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada