22/3/23

Fideus en xampinyons i ou poché

 


Ingredients:

1 ceba grossa

300g xampinyons

300g fideus sense gluten

1l caldo verdura

4 ous

Sal

Pebre negre

Oli d’auliva

Julivert

 

Preparació:

Pelem la ceba i la tallem a juliana.

La posem a una cassola de terra en un bon xorro d’oli i la sofregim.

Mentrestant netegem los xampinyons i los tallem a làmines. Los afegim al sofregit de ceba.


Salpebrem.

Posem lo caldo de verdura i dixem que arranque lo bull. Quan bullgue, afegim los fideus, remenem, corregim e sal i los dixem coure.

Un momentet abans de servir-los, posarem aigua a bullir per a coure los ous. Si los ous són frescos, només trencant-los directament a l’aigua ja se couran recollits. Si ja fa uns dies que los tenim, millor tirar un xorret de vinagre per a que la clara no se mos desface.

Servirem los fideus als plats, en compte posarem los ous al damunt i decorarem en una mica de julivert.


I a gaudir d’un plat reconfortant!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada