Aquest mes toca llibre dedicat a un utensili que utiitzo molt a la cuina, lo wok. I és que són molt variats los plats que podem fer utilitzant-lo! Ara, s’ha de ser tot un mestre per a saber-lo fer anar com toca. És tot un espectacle vore com cuinem a l’Àsia amb ells, heu tingut lo plaer de vore-ho en directe? I tastar los plats? Mmm...! A casa (i més si no tenim foc de gas), mos conformarem en cuinar com puguem.
A casa
sobretot cuino molts verdura i fideus. Avui, vos porto una recepta fregida,
així aprofitareu també lo complement que porten per escórrer bé les restes d’oli.
Lo llibre: Wok. Sano, Sabroso y fàcil d’autors varis. Receptes per a tots los gustos i amb infinitat d’ingredients.
Ingredients:
20 làmines
congelades de wonton
2 cebes
tendres
75g de carn
de coco frec
1 pastanaga
150g panís
cuit
5C salsa
soja (jo he utilitzat tamari)
Pebre negre
Oli per a
fregir
Preparació:
Descongelarem
les làmines de won-ton.
Pelarem la
ceba i la pastanaga i ho ratllarem.
També lo
coco.
Ho barrejarem tot amb lo panís, lo tamari i lo pebre.
Posarem lo wok amb oli a calentar.
Agafarem les
làmines de wonton i posarem una culleradeta de la barreja que hem fet i ho tancarem
(si vos xopeu una mica los dits en aigua per a segellar-ho bé, vos sortirà
millor).
Li donem
forma de saquet o qualsevol atra que vos agrade. Jo n’he fet de dues formes, saquet
i la tradicional.
Los anem fregint fins que estiguen ben doradets i los dixem escorre als ferros del wok.
Servim acabats de fer.
Si vos agrada, podeu servir-los acompanyats de salsa sweetchili.
Si vos
agraden los wonton, aquí teniu dues receptes més al vapor:
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada