7/7/21

Un llibre, una recepta (43). Wonton farcits de verdures i coco

 


Aquest mes toca llibre dedicat a un utensili que utiitzo molt a la cuina, lo wok. I és que són molt variats los plats que podem fer utilitzant-lo! Ara, s’ha de ser tot un mestre per a saber-lo fer anar com toca. És tot un espectacle vore com cuinem a l’Àsia amb ells, heu tingut lo plaer de vore-ho en directe? I tastar los plats? Mmm...! A casa (i més si no tenim foc de gas), mos conformarem en cuinar com puguem.

A casa sobretot cuino molts verdura i fideus. Avui, vos porto una recepta fregida, així aprofitareu també lo complement que porten per escórrer bé les restes d’oli.

Lo llibre: Wok. Sano, Sabroso y fàcil d’autors varis. Receptes per a tots los gustos i amb infinitat d’ingredients.


Gemma s'ha atrevit en lo wok i mos ha preparat uns Llangostins amb salsa. Súpercruixents!



Ingredients:

20 làmines congelades de wonton

2 cebes tendres

75g de carn de coco frec

1 pastanaga

150g panís cuit

5C salsa soja (jo he utilitzat tamari)

Pebre negre

Oli per a fregir

 

Preparació:

Descongelarem les làmines de won-ton.

Pelarem la ceba i la pastanaga i ho ratllarem.

També lo coco.

Ho barrejarem tot amb lo panís, lo tamari i lo pebre.


Posarem lo wok amb oli a calentar.

Agafarem les làmines de wonton i posarem una culleradeta de la barreja que hem fet i ho tancarem (si vos xopeu una mica los dits en aigua per a segellar-ho bé, vos sortirà millor).


Li donem forma de saquet o qualsevol atra que vos agrade. Jo n’he fet de dues formes, saquet i la tradicional.

Los anem fregint fins que estiguen ben doradets i los dixem escorre als ferros del wok.

Servim acabats de fer.

Si vos agrada, podeu servir-los acompanyats de salsa sweetchili.

Si vos agraden los wonton, aquí teniu dues receptes més al vapor:

Wonton de carn i verdures

Wonton de seitán i verdures

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada