Si heu anat a Irlanda segur que n’heu provat de semblants.
Avui vos porto la meua versió vegana.
Ingredients:
(per a unes
10-12)
1 ¼ tassa de
farina d’espelta integral
¾ tassa
panela
½ tassa de cacau
en pols
1/3 tassa
oli d’auliva
¾ c llevadura
en pols
½ c
bicarbonat
¼ c sal
¾ tassa
cervesa Guinness
Preparació:
Barregem
tots los ingredients secs junts.
Si teniu algun aparell per amassar com jo he fet l’utilitzeu, sinó a mà també vos sortiran.
Amb la Magimix Cook Expert posem a la olla inox tots los ingredients líquids i programem: PANADERÍA, MASSA/PASTEL.
Quan comencen
a barrejar anem afegint tots los ingredients secs.
Preparem los
motlles per a les muffins i quan acabe lo programa afegim a cada motlle una mica
de massa fins omplir la mitat o ¾ parts del motlle.
Enfornem a 200ºC uns 10-15 minuts, tot depenent del vostre forn.
Les dixem gelar damunt d’una reixa i ja podrem tastar-les.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada