27/3/19

Xampinyons farcits


Ingredients:
10 xampinyons grossos
6 alls tendres
1 got llet d’avena
Farina d’arròs
Sal
Pebre negre
Nou moscada
Oli d’auliva
Sèsam

Preparació:
Netegem bé los xampinyons.
Los hi traiem lo peu i los coem a la paella amb un xorret d’oli.


Tallem a trossets menuts los peus dels xampinyons.


Netegem los alls tendre si los fem a rodanxes. Saltegem los trossets de xampinyons amb los alls tendres.


Fem una beixamel amb la llet d’avena i la farina d’arròs que mos entre. Salpebrarem i afegirem nou moscada al gust. La beixamel mos ha de quedar d’una textura consistent, com si vulguessem fer croquetes.
Barregem la beixamel amb lo saltejat.


Farcim los xampinyons. Per sobre tirem una mica d’oli i lo sèsam.




Gratinem al forn fins que comencen a estar doradets.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada