1/4/19

Arròs caldós de galera i calamar


Ingredients:
½ primentó roig
2 dents d’all
12 anelles de calamar
8-10 galeres
300g arròs
2l caldo de peix
Oli
Sal
Oli d’auliva
Pebre

Preparació:
Pelem i trinxem les dents d’all.
Posem un xorro d’oli a la paella i los afegim.
Rentem i fem a trossets xicotets lo primentó. L’afegim a la cassola. Sofregim.


Tallem les anelles de calamar. Les afegim al sofregit.


Tallem les galeres en tres trossos i les afegim a la cassola.


Saltegem.
Afegim l’arròs, saltegem i salpebrem en relació al caldo de peix que haguem preparat.


Afegim lo caldo de peix i coem.



Qual l’arròs estigue casi fet apaguem lo foc i dixem reposar un parell de minuts.
Servim acabat de fer.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada