La recepta d’avui és d’aprofitament. Segur que aquestes
festes que venen sobre menjar per casa, així que aquí vos proposo una recepta
que vaig fer per tal d’aprofitar unes racions de sarsuela que havien sobrat.
Ingredients:
Sarsuela del
dia anterior (rap, sépia, gambes, musclos i petxines)
250-300g
arròs
500ml caldo
de verdura (si en teniu de peix, millor)
Oli d’auliva
Preparació:
Traiem l’espina
del rap i lo fem a trossets. També trossegem la sèpia.
Afegim un
xorret d’oli a la paella i saltegem una mica l’arròs amb lo rap i la sépia.
Afegim lo
caldo de verdura i la miqueta de suquet que tinguem de la sarsuela.
Coem fins
que l’arròs estigue casi fet. Afegim los musclos, les gambes i les petxines i
abaixem lo foc al mínim i acabem de coure l’arròs (apaguem lo foc uns 3 minuts
ans i dixem reposar).
Servim
acabat de fer i gaudim d’un bon arroset.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada