22/12/18

Portobello farcits baba ganoush o mutàbal



Sorpresa vaig tenir quan me vaig adonar que no tinc posada al blog la recepta de baba ganoush o mutàbal, que no és més que un puré d’asbargínyia boníssim que faig servir per acompanyar molts plats, sucar-hi pao crudités i fins i tot fer-me entrepans.

Ingredients:
Protobello grossos
Sal
Oli d’auliva
Pebre roig
Seèsam negre
Sèsam blanc

Baba ganoush o mutàbal
2 o 3 asbargínyies
2c tahina
½ llimona menuda
3 dents d’all
Sal
1 rameta julivert

Preparació:
Escalivem les asbargínyies lo dia abans.
Pelem les asbargínyies i ho triturem amb la resta d’ingredients. Afegim la sal al gust.
Netegem bé los portobello i los fem a una paella en un xorret d’oli. Reservem los peus per a una altra recepta. Quan estiguen cuits los salem al gust.


Farcim los portobello amb el baba ganoush i a sobre li tirem una mica de pebre roig i sèsam negre i blanc.


I a gaudir!


Si vos sobra baba ganoush podem guardar-lo a la nevera 4 o 5 dies amb un xorro d’oli d’auliva generós pel damunt.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada