Avui un dels plats que cuino per al xic de casa.
Ingredients:
2 cuixes de
pollastre grosses partides en tres trossos
1 ceba roja
8 portobello
2
pastanagues
1 tassa de
pèsols
½ got de
ratafia
1 got d’aigua
1 dent d’all
Sal
Oli d’aulliva
Pebre
Preparació:
Posem un bon
xorro d’oli a la cassola de terra i marquem les cuixes de pollastre
salpebrades.
Netegem,
pelem i tallem la ceba i les pastanagues.
Netegem los
portobello i los fem a làmines.
Aixafem la
dent d’all
Traiem lo
pollastre de la cassola i afegim la dent d’all, la ceba, la pastanaga i los
portobello. Sofregim a foc lent. Salpebrem.
A mitja
cocció afegim lo pollastre i la ratafia. Dixem reduir la ratafia una mica i
afegim l’aigua i los pèsols.
Dixem coure a foc lent fins que lo pollastre
estigue ben cuit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada