31/12/18

Togleroni trufats amb anous, crema i parmesà



Ingredients:
1 paquet de togleroni trufats frescos
200ml crema de soja
Anous
Parmesà
Sal
Pebre
Nou moscada
Oli d’auliva

Preparació:
Posem la crema de soja a coure amb una mica de sal, pebre i nou moscada a foc lent.  


Bullim aigua amb un xorret d’oli i afegim los togleroni d’un en un per a que no se mos apeguen.


Traiem los togleroni los anem posant damunt d’un drap de cuina per eixugar l’excés d’aigua (igual que fem en los canalons o la lasanya).
Los enrotllem una mica i los posem a una safata de vidre. També los podríem posar plans, al gust de cadascú.


Repartim per damunt la crema calenta.


Trenquem les anous i les afegim per damunt.


També fem uns trossets de parmesà i los posem per damunt.



Ho gratinem uns 7 minuts o fins que veiem que lo parmesà de fon una mica i servim acabat de traure del forn.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada