8/12/15

Sarsuela





Ingredients:
(10 pax)
10 coes de rap
2 sèpies
20 gambes
1 pota de polp
500g petxines
1l caldo de peix (podeu aprofitar los caps del rap)
Farina de cigrons
1 tomaca
1 ceba
1 all porro
1 got de vi blanc
1 primentó verd
1 primentó roig
Pa sec
Sal
Oli
Pebre
10 avellanes
2 dents d’all
Julivert

*Per fer aquestes quantitats necessiteu una bona cassola. Sinó ho feu amb dues i neu repartint los ingredients.

Preparació:
Tirem un bon xorro d’oli a la cassola i saltegem les gambes. Una vegada cuites les traiem del foc i reservem.


Mentrestant anem salpebrant les coes de rap i arrebossant en farina de cigrons. A una altra paella les marquem i anem reservant.


Pelem, rentem i triturem la ceba, la tomaca, los primentons i l’all porro. Ho posem tot a la cassola on hem cuit les games i fem un bon sofregit. 


Tallem la sèpia i lo polp a trossos. Ho afegim al sofregit. Saltegem una mica. Tirem lo got de vi blanc.


Afegim les coes de rap i lo caldo de peix. Dixem coure a foc lent i quan lo rap estigue casi cuit afegim les petxines.
Fem la picada d’avellanes, lo pa sec, all i julivert.


Quan les petxines s’obriguen afegim la picada i les gambes. Remenem una mica tot movent la cassola i dixem que se cogue tot junt una mica.


Ja podem servir.
Si la feu lo dia ans, l’endemà estarà més bona. Ho podeu posar a una llanda de forn i així ja vos servirà per escalfar-ho.


Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada