Avui vos
porto una recepta supersenzilla, saludable i una manera diferent de minjar lo
bròquil.
Ingredients:
Bròquil
Farina de
cigrons
Sal
Pebre negre
Comí
*Maionesa en
una mica d’all i julivert o qualsevol altra sala que vos agrade.
Preparació:
Precalentem lo
forn a 200º.
Netegem bé
lo bròquil i lo tallem a trossos.
Lo posem a
la picadora i triturem. Una vegada triturat, salpebrem i afegim comí al gust.
Ho barregem bé
amb la farina de cigrons. La quantitat dependrà de lo gran que sigue lo
bròquil. Aneu afegint segons necessitat de la massa.
Ho barregem
bé i anem donant forma a les croquetes que posarem damunt d’un tros de paper de
forn a una llanda.
Posem les croquetes
al forn i les coem fins que estiguen doradetes.
Les servim
acabades de fer amb la sals que vos vingue de gust.
I per a lligar la massa de bròquil i farina de cigrons no fa falta ni aigua ni ou?
ResponEliminaNo fa falta res, perquè al triturar lo bròquil ja queda humit i la mateixa humitat amb la farina fa que s'enganxe. Si poses aigua o ou necessitaràs més farina. Ho pots provar. Ja me diràs com t'han sortit!
Elimina