26/10/18

Croquetes de bròquil


Avui vos porto una recepta supersenzilla, saludable i una manera diferent de minjar lo bròquil.




Ingredients:
Bròquil
Farina de cigrons
Sal
Pebre negre
Comí
*Maionesa en una mica d’all i julivert o qualsevol altra sala que vos agrade.

Preparació:
Precalentem lo forn a 200º.
Netegem bé lo bròquil i lo tallem a trossos.


Lo posem a la picadora i triturem. Una vegada triturat, salpebrem i afegim comí al gust.
Ho barregem bé amb la farina de cigrons. La quantitat dependrà de lo gran que sigue lo bròquil. Aneu afegint segons necessitat de la massa.


Ho barregem bé i anem donant forma a les croquetes que posarem damunt d’un tros de paper de forn a una llanda.


Posem les croquetes al forn i les coem fins que estiguen doradetes.


Les servim acabades de fer amb la sals que vos vingue de gust.





2 comentaris:

  1. I per a lligar la massa de bròquil i farina de cigrons no fa falta ni aigua ni ou?

    ResponElimina
    Respostes
    1. No fa falta res, perquè al triturar lo bròquil ja queda humit i la mateixa humitat amb la farina fa que s'enganxe. Si poses aigua o ou necessitaràs més farina. Ho pots provar. Ja me diràs com t'han sortit!

      Elimina