Uns noodles d’arròs amb un toquet diferent.
Ingredients:
100g noodles
d’arròs, carabassa i gingebre
1
asbargínyia
8 shitake
50ml salsa mentsuyu
100ml aigua
Oli de sèsam
Sal
Cebollí
Preparació:
Posem los
noodles d’arròs, carabassa i gingebre a un bol i hi tirem aigua bullint fins
que queden ben coberts d’aigua. Remenem una mica per a que no s’enganxen i los
dixem hidratar.
Rentem i
tallem a daus la asbargínyia. Posem un xorro d’oli de sèsam a la paella i la
saltegem a foc lent. A mitja cocció afegim la salsa mentsuyu barrejada amb l’aigua
i dixem acabar de coure l’asbargínyia a foc lent fins que queden ben tendra.
Netegem bé
los shitake i los tallem a làmines. Posem un xorret d’oli de sèsam a la paella.
Los saltegem salem al gust.
Escorrem los
noodles i los passem per aigua gelada. Los otnem a escórrer bé i posem a un
bol.
Los servim templets
i los acompanyem de l’asbargínyia, los shitake i una mica de cebollí.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada