5/8/18

Noodles d’arròs i carabassa amb shitake i asbargínyia


Uns noodles d’arròs amb un toquet diferent.




Ingredients:
100g noodles d’arròs, carabassa i gingebre
1 asbargínyia
8 shitake
50ml salsa mentsuyu
100ml aigua
Oli de sèsam
Sal
Cebollí

Preparació:
Posem los noodles d’arròs, carabassa i gingebre a un bol i hi tirem aigua bullint fins que queden ben coberts d’aigua. Remenem una mica per a que no s’enganxen i los dixem hidratar.



Rentem i tallem a daus la asbargínyia. Posem un xorro d’oli de sèsam a la paella i la saltegem a foc lent. A mitja cocció afegim la salsa mentsuyu barrejada amb l’aigua i dixem acabar de coure l’asbargínyia a foc lent fins que queden ben tendra.
Netegem bé los shitake i los tallem a làmines. Posem un xorret d’oli de sèsam a la paella. Los saltegem  salem al gust.


Escorrem los noodles i los passem per aigua gelada. Los otnem a escórrer bé i posem a un bol.


Los servim templets i los acompanyem de l’asbargínyia, los shitake i una mica de cebollí.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada