5/2/18

Fish & Chips



Aquest mes lo repte de Cooking The Chef mos porta un gran mestre pastisser, Christian Escribà. Com que no tenia cap llibre i per internet tampoc vaig trobar res que m’acabés de fer lo pes vaig anar a la biblioteca del poble a buscar lo llibre que tenen. La cuina de Peter Pan. Tant si teniu xiquets com si no vos animo a que llegiu aquest llibre i segur que vos agafen ganes de cuinar.



La recepta d’avui és ben senzilla, així que segur que la prepareu a casa! Jo he fet la meua versió, així que vos dixo la recepta original amb les anotacions de la meua.

Ingredients:
(per a 2 racions)
Per als peixos:
150g de pasta de full
1 ou
30g sucre de llustre (jo el tinc barrejat amb canyella)

Per a la salsa:
125g iogurt grec natural (jo he utilitzat iogurt de cabra ecològic que té una bona consistència)
30 sucre (no n’he posat)
50g nata líquida (no n’he posat)
Ratlladura d’ ¼ de llima

1 mango (com que no vaig trobar mango ho vaig canviar per papaia)

Preparació:
Estenem la pasta fullada i li anem donant forma de peix (jo he utilitzat un que tenim per a fer ous ferrats amb aquesta forma sinó podeu fer una plantilla i anar dibuixant-t’ho en lo ganivet).


Una vegada tinguem los peixos los hi dibuixem les escates, la cua i los ulls.


Ho pintem amb l’ou.


Posem lo sucre per damunt i ho enfornem 15 minuts a 165º i los últims 3 minuts a 200º per a que se doren.


Una vegada fets los dixem gelar.


Preparem la salsa tot posant lo iogurt a un bol i remenant-ho bé. Netegem bé la llima i ratllem una mica de la seua pell al damunt.
Pelem i tallem la papaia com si fossen pataques fregides.


Ho servim tot junt i ja tenim lo nostre fish & chips dolç. Un bon berenar, no?


6 comentaris:

  1. Viva la imaginación!! Que plato tan sencillo y vistoso, me encantó. Petons

    ResponElimina
  2. quina cucadaaaaa, estic quedant meravellada amb les vostres creacions, m'encanta!!
    petons

    ResponElimina
  3. Que macooooo, senzilla però super original i rica. El motllo es genial. Petons.

    ResponElimina
  4. Al final hem fareu comprar el llibre del PEter Pan! Quina idea més original!
    Ptnts Marta

    ResponElimina
  5. Sencilla y divertida receta. Un acierto. Enhorabuena.
    BSs

    ResponElimina